Scheepjeswol Organicon - 206 - Soft Blossom

Artikelnummer: 206
Artikel 3 van 21
€ 2,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

 

colour codeKleurcode:206 Soft Blossom
materialSamenstelling:100% Zacht Biologisch Katoen
widthPendikte 1:3 mm
weightGarendikte:Fingering
weightBal gewicht:50 gram
lengthLooplengte:170 meter
stitchesStekenverhouding:28 st x 40 nld is 10 x 10 cm met 3 mm naalden

Gemaakt van 100% zacht biologisch katoen draagt dit garen bij aan de wereldwijde trend van het kiezen voor bewuste productiemethoden. Het biologisch verbouwen kent niet alleen voordelen voor de waterkwaliteit, vruchtbaarheid van het land en energieverbruik. Biologisch katoen is ook een uitzonderlijk zachte vezel die fenomenaal aanvoelt op de huid. Dit maakt Scheepjes Organicon een bijzonder geschikt garen voor het maken van kleding, knuffels en accessoires voor baby's, volwassenen en iedereen daartussenin.

Het heerlijk zachte Scheepjes Organicon-garen heeft 21 prachtige lichte en bijpassende frisse pastelkleuren inclusief een selectie van neutrale basiskleuren, zodat er voor ieder project wel een mooie kleurencombinatie te vinden is.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Met dit garen dragen we een steentje bij aan een betere wereld. Scheepjes Organicon is namelijk een milieubewust en veganistisch vriendelijk garen, dat duurzaam geproduceerd is. Door bij het produceren het gebruik van hulpbronnen te verminderen en het promoten van bewust geproduceerde producten probeert Scheepjes een verschil te maken in de handwerkwereld.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hobbyzuss | sitemap | rss